Besplatna edukacija uz vaučere HZZ-a!

Nikada nije kasno za stjecanje i usavršavanje novih vještina traženih na tržištu rada, a zahvaljujući sustavu vaučera za obrazovanje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, na Sveučilištu VERN’ sada to možete učiniti besplatno.

Odaberite program, prijavite se i okrenite novu stranicu u svojoj profesionalnoj karijeri.

Što je vaučer za obrazovanje?

Vaučer za obrazovanje je financijska podrška Hrvatskog zavoda za zapošljavanje kojom se u suradnji s ustanovama za obrazovanje dodjeljuju javna sredstava za obrazovanje odraslih. Svakom korisniku vaučera omogućen je samostalni odabir obrazovnog programa, kao i pružatelja obrazovanja, među kojima svoje mjesto ponosno zauzima i Sveučilište VERN’.

Tko može koristiti vaučer?

Vaučere mogu koristiti sve nezaposlene i zaposlene osobe s navršenih 15 godina života kojima se dodjelom vaučera osigurava stjecanje potrebnih vještina za razvoj karijere, zapošljavanje ili zadržavanje radnog mjesta.

Pravo na korištenje vaučera ne ostvaruju osobe koje se nalaze u sustavu redovitog odgoja i obrazovanja (učenici), osobe koje se nalaze u sustavu visokog obrazovanja i znanosti (studenti), te korisnici mirovine.

Kako do vaučera?

Korištenje programa jednostavno je i lako dostupno:

  • Prvi korak je da u nastavku na odabranom programu zatražite ponudu koja vam je potrebna kako biste podnijeli zahtjev HZZ-u. Ponuda nije obvezujuća i služi isključivo kako biste se prijavili za korištenje vaučera na stranici HZZ-a.
  • Drugi korak je da posjetite stranicu vauceri.hzz.hr gdje ćete naći sve detalje o postupku prijave.

Programi obuhvaćeni sustavom vaučera za obrazovanje održavaju se u prostorijama Sveučilišta VERN’ (VERN’ Cube, Palmotićeva 82/1, Zagreb), a putem on-line nastave dostupni su polaznicima iz cijele Hrvatske. 

Za detaljnije informacije možete nas kontaktirati na broj 091 4825 043 ili email infoprogrami@vern.hr

Programi

BESPLATNO UZ HZZ VAUČER 
Početak programa: ožujak 2023.

Nauči kako koristiti marketinšku komunikaciju u svrhu povećanja vidljivosti i povezivanja s korisnicima kroz upotrebu digitalnih alata, te kako koristiti alate digitalnog marketinga pri kreiranju marketinške online kampanje.


SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Nauči kako sprovesti projekt u skladu s natječajima za dodjelu sredstava za financiranje kroz sve faze projektnog ciklusa, te kako ovladati svim fazama provedbe postupka javne nabave.

SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Nauči voditi poslovne knjige, usklađivati evidencije poslovnih događaja, te pripremati složene financijske izvještaje, služeći se pritom relevantnim knjigovodstvenim softverima.


SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Zakorači u svijet programiranja mobilnih aplikacija. Nauči temelje cijelog procesa developmenta, od dizajna i programiranja pa sve do testiranja i launcha.

SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Prvi korak prema OOP-u započinje ovim programom. Objektno programiranje je način razmišljanja i strukturiranja podataka usmjerenih na uspješno rješavanje poslovnih potreba. Uđi u OOP mindset i nauči strukturirati kod koji rješava problem, a pritom je jednostavan i razumljiv te lak za ponovnu upotrebu, nadogradnju i održavanje.

SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Što su roboti, kako nam pomažu i kako njima upravljati? Na ovom programu spajat ćeš svoje prve dijelove robota, naučiti kako njima upravljati te isprogramirati njihove prve funkcionalnosti i učiniti ih „živima“.

SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Ovladaj procesom gospodarenja otpadom u skladu sa zakonskim regulativama i ekološkim normama prema svojstvima utjecaja na okoliš i zdravlje. Nauči gospodariti otpadom u 21. stoljeću!


SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Nauči kako instalirati i održavati Windowse te kako uvesti red u zajedničko korištenje sustava. Nauči kako otvarati korisničke račune, kako otvarati i dijeliti zajedničke datoteke, kako se spajati na računalo s drugih lokacija, kako administrirati postavke i kako primjerice brinuti o sigurnosti i zaštiti podataka.

SAZNAJ VIŠE
BESPLATNO UZ HZZ VAUČER

Nauči kako poslovanjem ostvariti pozitivan učinak na društvo i okoliš, te kako poslovanje prilagoditi ciljevima europskog zelenog plana. 

SAZNAJ VIŠE