
5
Broj restorana u Hrvatskoj s 1 Michelin zvjezdicom

8
Broj restorana u Hrvatskoj s Michelin priznanjem Bib Gourmand

50
Broj restorana u Hrvatskoj s priznanjem Michelinovog tanjura
Prepoznajete li restoranske potencijale na mikro razinama ili pak vjerujete kako biste uspješno mogli razvijati posao organizacija prigodnih banketa? Znate li koja su vam znanja i vještine potrebne za uspješno upravljanje u oba ova ugostiteljska segmenta? Jeste li svjesni zahtjeva, propisa i normi koje morate ispuniti želite li imati zadovoljne goste i klijente, a time i uspješno poslovanje?
Stručni program obrazovanja „Voditelj restorana i banketa“ koji se izvodi na Veleučilištu VERN’, razvijen je kako bi pružio relevantne profesionalne kvalifikacije svima onima koji žele razvijati karijeru u području restoranskog i banketnog menadžmenta.
iskusni predavači s bogatim profesionalnim iskustvom
160
sati
program integrira relevantnu teoriju s praksom
15.625,00 kn
cijena s PDV-om
Zašto upisati
- program pruža praktična i teorijska znanja iz područja menadžmenta, marketinga, komunikacija i ugostiteljstva u odjelu hrane i pića, restoranu i odjelu banketa
- relevantna znanja i vještine u ugostiteljskom sektoru doprinose razvoju karijere i uspješnom, profitabilnom vođenju ugostiteljskog objekta
- program je razvijen prateći najnovije trendove u ugostiteljstvu i hotelijerstvu
- uspješni restorani od svojih budućih menadžera zahtijevaju stručno obrazovanje, koje su kandidati stekli na relevantnim obrazovnim institucijama i od priznatih stručnjaka
Prijavnica
Istraži program
Sadržaj programa saznaj više
Predavači saznaj više
Ciljevi i ishodi saznaj više
Uvjeti upisa saznaj više
Brošura (PDF) saznaj više
Za sve dodatne informacije možete se obratiti na:
Igor Buzov, dipl. inf., predavač
igor.buzov@vern.hr
Palmotićeva 82/1, Zagreb
Boška Relić
boska.relic@vern.hr
01/4881-826
Palmotićeva 82/1, Zagreb