Webinar iz područja komunikacija i marketinga

Rad s teškim ljudima

Početak programa: na upit

Cijena: 625,00 kn - 3 školska sata

Ukratko o programu

Znate li kako se primjereno nositi i komunicirati s „teškim ljudima“? Želite li razviti strategije i vještine učinkovitog nošenja s „teškim“ ljudima i „teškim“ ponašanjima drugih ljudi? S „teškim“ osobama, ponašanjima i razgovorima susrećemo se u svim životnim područjima.

Problematična ponašanja drugih ne možemo izbjeći, ali možemo usvojiti učinkovite strategije kojima ćemo smanjiti stres i neugodne emocije u izazovnim situacijama. Možemo razvijati vještine komuniciranja sa zahtjevnim sugovornicima ili „teškim“ osobnostima s najboljim mogućim ishodom za obje strane. Osobnost drugih ne možemo promijeniti no možemo promijeniti način na koji mi reagiramo te time i odnos drugih prema nama.

Što ćete naučiti?

  • Identificirati različita izazovna ponašanja koja stvaraju teškoće u poslovnom procesu i prepoznati potrebe koje motiviraju takva ponašanja
  • Osvijestiti vlastite načine reagiranja u komunikaciji sa zahtjevnim klijentima ili suradnicima
  • Prepoznati različite situacijske i organizacijske činitelje koji doprinose pojavi ometajućih i izazovnih ponašanja
  • Naučiti uspostaviti jasne osobne i profesionalne granice
  • Naučiti odgovarajuće tehnike za učinkovito komuniciranje u različitim izazovnim situacijama

Predavačica

Silvana Fratrić Kunac

Profesorica psihologije  diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Stalno zaposlena na Veleučilištu Vern u nastavnom zvanju višeg predavača na kolegijima Osnove poslovne psihologije i komuniciranja te nositeljica kolegija Organizacijska psihologija i Osnove socijalne psihologije. U svojoj karijeri više je od 20 godina u području edukacije. Radila je i kao školska psihologinja i profesorica psihologije u nekoliko zagrebačkih gimnazija te psihologije komunikacije u strukovnim školama. Kontinuirano se usavršava i ima profesionalne interese u područjima gestalt savjetovanja, upravljanja karijerom, design thinking pristupa, pozitivne psihologije u osobnom i profesionalnom životu, suvremenih strategija poučavanja, iskustvenog učenja, evaluacije i treninga edukatora, mentoringa, komunikacijskih i prezentacijskih vještina, novih pristupa i paradigmi u razvoju organizacija, menadžerskih vještina, edukacije za poduzetništvo itd.

Autorica je knjige „Psihologija na državnoj maturi“, autorica i voditeljica projekta „Dizajniraj svoju karijeru“ te brojnih edukacija za profesore, studente, srednjoškolce, suce i državne odvjetnike te menadžere i poslovne ljude različitih profila. Osim toga, kontinuirano se educira, objavljuje te prezentira stručne i znanstvene radove na domaćim i inozemnim konferencijama te se usavršava i održava predavanja na fakultetima u Europi u okviru Erasmus projekata.

Silvana Fratrić Kunac, profesorica psihologije
Silvana Fratrić Kunac, profesorica psihologije

Za sve dodatne informacije možete se obratiti na:

Igor Buzov, dipl. inf., predavač
igor.buzov@vern.hr
Palmotićeva 82/1, Zagreb

Boška Relić
boska.relic@vern.hr
01/4881-826
Palmotićeva 82/1, Zagreb

 

Online programi poslovnog i osobnog razvoja