Odnosi s javnošću

20. „KOMferencija“ o odnosima s javnošću – pogodnosti za VERN’ove studente

KOMferencija će se održati 4. i 5. prosinca u Kaptol Boutique Cinema.

„KOMferencija“

Jubilarna 20. „KOMferencija“ o odnosima s javnošću u organizaciji Hrvatske udruge za odnose s javnošću ove će se godine održati 4. i 5. prosinca u Kaptol Boutique Cinema, a VERN’ovim studentima na raspolaganju su povoljnije kotizacije u iznosu od 100 kuna za oba dana konferencije.

I ove godine „KOMferencija“ će okupiti stručnjake iz brojnih profesija kojima su komunikacije i javno mnijenje veoma važni, a na četiri predavanja, četiri panela te na više od dvadeset debata i radionica nastupit će stručnjaci iz Microsofta, Edelmana, Brunswicka i mnogih drugih velikih tvrtki i agencija.

Glavna tema događaja je „utjecaj“ koji je vidljiv u svim segmentima komunikacije – kroz odnose s javnošću, društvene mreže, marketing, svakodnevni neformalni razgovor, itd. Naime, upravo su influenceri goruća tema, budući da imaju makro ili mikro moć na svoju publiku koja redovno prati njihovu svakodnevicu. Stoga će se govoriti o pozitivnim, ali i negativnim stranama društvenih mreža, privatnosti na internetu, prikupljanju korisničkih podataka, iskorištavanju utjecaja, unaprjeđenju javnog dijaloga i mnogim drugim temama. Tema jednog od ključnih panela bit će važnost i utjecaj komunikacije u procesu predsjedanja Hrvatske Europskom unijom.

Detaljnije informacije o KOMferenciji i načinu prijave možete pronaći na službenoj stranici ili na Facebooku.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 7.11.2019.