VERN' Kultura preporučuje

Artupunktura – Terapija Zagreba umjetnošću

Artupunktura – Terapija Zagreba umjetnošću

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege,

jeste li znali da je grad Zagreb „živući organizam“. Njegovim ulicama kola energija ljudi, njegovim parkovima i trgovima, kao otkucaji srca, odzvanjaju koraci onih koji u njemu žive ili ga posjećuju. Upravo njima grad kroz svoje umjetnike donosi „Artupunkturu“ – kolaboraciju svih partnera i prijatelja kulture i stvaranja čiji je cilj zajedničkim umjetničkim djelovanjem na specifičnim točkama grada probuditi njegovu vitalnu energiju.

Projekt Artupunktura pojedincu pristupa kao jedinstven umjetničko-društveni tretman, servira ljepotu i vrijednost koja proizlazi iz potpisa autora koji stoje iza djela. Ta djela, strateški raspoređena po brojenim punktovima oko nas, ispisat će još jednu zagrebačku priču.

Projekt je zamišljen kao platforma za kulturu i umjetnost kojoj su se na poziv Turističke zajednice grada Zagreba priključili različiti sudionici sa svojim programima.

Krajnji cilj Artupunkture je razviti prepoznatljivo događanje u jesenskom periodu, koje bi s vremenom postalo jedinstveno događanje i novi motiv za dolazak u Zagreb.

Bogati program Artupunkture možete istražiti na službenoj internetskoj stranici.

Uživajte i srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Kulture!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 16.9.2021.