Pripravništvo

Atlantic Grupa traži novu generaciju polaznika „Graduate Trainee programa“

Natječaj je otvoren do 15. rujna, a detaljnije informacije o mogućnostima unutar programa i načinu prijave saznajte na internetskim stranicama Atlantica.

Atlantic Grupa, jedna od vodećih regionalnih kompanija, u okviru „Atlantic Graduate Trainee“ programa prima svježe diplomante, koji će tijekom godine dana steći vrijedno poslovno iskustvo i ostvariti važne poslovne kontakte za razvoj karijere.

Polaznici ovoga programa svake godine prolaze kroz brojne odjele kompanije, te uz vrhunsko mentorstvo upoznaju realne poslovne procese i, što nije zanemarivo, uviđaju koja ih područja najviše zanimaju za razvoj karijere. Svima koji su spremni na prve korake u poslovnim vodama „Atlantic Graduate Trainee“ program nudi mnoštvo prilika za rast i razvoj.

Sudjelovanje u programu prilika je za diplomante da započnu karijeru kao punopravni članovi Atlanticovog tima, sa svim odgovornostima i mogućnostima koje sustav nudi. 

Natječaj je otvoren do 15. rujna, a detaljnije informacije o mogućnostima unutar programa i načinu prijave saznajte na internetskim stranicama Atlantica

Odjel za komunikacije
Atlantic
Datum objave: 27.8.2019.