VERN' Sport

Besplatno kuglanje u Bowling centru Zagreb – najbrži osvajaju kupone za besplatne termine

Kupon vam osigurava jedan sat besplatnog kuglanja, a sa sobom možete povesti još pet osoba.

Bowling Centar Zagreb

VERN’ Sport je u ovom razdoblju, kao i prošle godine, za studente i djelatnike VERN’a organizirao kupone za jedan sat besplatnog* kuglanja u Bowling centru Zagreb, koji se nalazi u Importanne Galleriji na razini -1. 

Metoda natjecanja za kupone je jednostavna – „tko prvi njegov kupon“ – a možete ga podići na glavnoj recepciji VERN’a, nasuprot studentske referade, svakim radnim danom između 9:00 i 17:00 sati.

Na raspolaganju vam je 12 kupona, a svaki/a student/ica može preuzeti samo jedan kupon. S kuponom ostvarujete pravo na jedan sat besplatnog* bowlinga, a sa sobom možete povesti do pet osoba po želji.

Natjecanje traje dok se ne podijele svi kuponi, a stanje kupona možete provjeriti pozivom na broj telefona 01.48.81.839.

Bowling kuponi su iskoristivi za bilo koji dan u terminu od 16:00 do 23:00 sata, osim petkom i subotom poslije 20:00 sati.

Kupon možete iskoristiti najkasnije do 30. studenoga 2020., uz obaveznu rezervaciju termina preko Bowling centra Zagreb.

*Najam cipela se dodatno naplaćuje 10 kn/par.

Prilikom dolaska u centar potrebno je predočiti kupon i osobnu iskaznicu ili ixicu.

Za sve ostale informacije molimo vas kontaktirajte Maria Kralja, voditelja sporta i rekreacije, na email adresu mario.kralj@vern.hr.

Uživajte u bowlingu i srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Sporta!

Odjel za komunikacije
Bowling Centar Zagreb
Datum objave: 2.11.2020.