Manifestacije

„Dani poslova u turizmu 2019.“ – 25. siječnja, Zagrebački Velesajam

Poslodavci će predstaviti otvorena radna mjesta te informirati posjetitelje o mogućnostima za zapošljavanje i razvoj karijere u turizmu, a bit će održane i dvije radionice.

Treću godinu zaredom Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava, Ministarstvo turizma, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga poslodavaca te Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske provode zajedničku manifestaciju

„DANI POSLOVA U TURIZMU“

koja će se u Zagrebu održati 25. siječnja od 10 do 15 sati, na Zagrebačkom Velesajmu (Kongresna dvorana, Avenija Dubrovnik 15).

Cilj ovog događaja je okupiti stručnjake i poslodavce u turizmu te posjetiteljima predstaviti otvorena radna mjesta i mogućnosti zapošljavanja i razvoja karijere u turizmu.

Ista je manifestacija dosad već održana u Osijeku, a slijedi još jedna u Splitu, 1. veljače.

U svim gradovima posjetiteljima će se ukupno predstaviti više od 120 poslodavaca koji imaju otvoreno gotovo 9.000 radnih mjesta. Na zagrebačkoj manifestaciji održat će se i panel o „pronalasku radnika“, te radionice o „predstavljanju poslodavcima“ i „obrazovanju za turizam i ugostiteljstvo“.

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a više informacija možete pročitati OVDJE.

Odjel za komunikacije
VERN'
Datum objave: 22.1.2019.