Medijska edukacija

DKE – Ured MEDIA Hrvatska: stručni webinar i radionica za studente u listopadu i studenom

Webinar će se održati na temu „razvoja pojedinačnih i skupnih filmskih projekata“, dok će se radionica baviti „televizijskim pripovijedanjem“.

U organizaciji DKE – Ureda MEDIA Hrvatske 22. listopada s početkom u 10:30 sati, održat će se webinar, koji se odnosi na pozive namijenjene prijavama pojedinačnih i skupnih filmskih projekata.

Sudionici webinara moći će steći detaljniji uvid u smjernice poziva za razvoj pojedinačnih i skupnih projekata (s naglaskom na tzv. tips&tricks), bit će upućeni u pravi trenutak za pripremu i prijavu vlastitog filmskog projekta na temelju poziva Potprograma MEDIA te će im biti pružena pojašnjenja u pogledu bitnih aspekata ispunjavanja prijavnica, uz isticanje najvažnijih segmenata primjera dobre prakse. Prijaviti se možete do 21. listopada, a više informacija možete pronaći OVDJE.

Također, DKE – Ured MEDIA Hrvatske od 10. do 12. Studenoga organizira stručnu radionicu koja će se održavati unutar ovogodišnjeg izdanja Zagreb Film Festivala. Radionicu će voditi iskusne stručnjakinje Hayley McKenzie i Kay Stonham iz tvrtke Script Angel, a tema radionice je „televizijsko pripovijedanje“. Rok za prijavu je 31. listopada, a uvjete za prijave i više detalja možete pronaći OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.10.2019.