Studentska praksa

Europska sveučilišta za EU projekte Hrvatska – stručna praksa u zemljama EU – prijave do 9.11.2018.

U okviru projekta „Hrvatska sveučilišta za EU projekte“, koji je financiran kao dio projekta mobilnosti za staž studenata sa višom naobrazbom - KA1 Erasmus+ 2018., raspisan je Poziv za dodjelu stipendija za obavljanje stručne prakse u Europskoj uniji.

U okviru projekta „Hrvatska sveučilišta za EU projekte“, koji je financiran kao dio projekta mobilnosti za staž studenata sa višom naobrazbom – KA1 Erasmus+ 2018., raspisan je Poziv za dodjelu stipendija za obavljanje stručne prakse u Europskoj uniji.

Očekivani ishodi učenja za studente su:

  • razvoj profesionalnih vještina;
  • pisanje i podnošenje prijedloga projekata adresiranih za Europsku uniju;
  • upravljanje i implementacija odobrenih projekata.

Sudjelovanjem u ovom natječaju, studenti Veleučilišta VERN’ imaju mogućnost dobiti stipendiju za obavljanje svoje stručne prakse unutar zemalja Europske unije.  
Mjesto za obavljanje stručne prakse studenti mogu pronaći putem EuGen-ove platforme  ili samoinicijativno. Stručnu praksu moguće je obaviti u tvrtkama, ustanovama, organizacijama i ostalim subjektima koje imaju status pravne osobe.

Prijave za sudjelovanje traju do petka 9. studenoga 2018., a zainteresirani studenti se na natječaj mogu prijaviti putem email adrese info@informo.hr

Molimo vas da prije prijave na natječaj, pročitate natječajnu dokumentaciju:

Info dan i prezentacija programa održat će se 30.10.2018. u 13:10 sati u dvorani 113 (I. kat).

Sve dodatne informacije u vezi natječaja možete saznati u Uredu za međunarodnu suradnju, kod kolege Dubravka Krausa, putem telefona 01.4881.837 ili upitom na email adresu dubravko.kraus@vern.hr

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.10.2018.