GEW (12. – 18. studenoga)

„Globalni tjedan poduzetništva“ na VERN’u

Na VERN'u će se u okviru predavanja održati više okruglih stolova na poduzetničke teme.

Global Entrepreneurship Week

Veleučilište VERN’ kontinuirano daje svoj doprinos obilježavanju Globalnog tjedna poduzetništva (Global Entrepreneurship Week , 12. – 18. studenoga) predstavljajući rezultate istraživačkog i projektnog rada naših studenata na poduzetničkim kolegijima tijekom semestra, te u okviru raznih projektnih aktivnosti. Ove će se godine tako održati okrugli stolovi na poduzetničke teme u okviru predmeta Dinamičko poduzetništvo, Start-up menadžment i Poduzetništvo, te rad na projektima Mobilni društveno-inovativni ruralni hubovi te HULT PRIZE Challenge 2019. Nositeljice programa obilježavanja GEW-a na VERN’u su naše predavačice mr. sc. Gordana Ćorić, mr. sc. Zrinka Gregov i mr. sc. Iva Senegović.

U okviru obilježavanja ovogodišnjeg GEW-a, na VERN’u će gostovati studenti Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina te Visokog gospodarskog učilišta iz Križevaca, kao i VERN’ovi partneri iz udruga LAG Međimurski doli i bregi, LAG Škoji, ACT i OCDi. Oni će biti sudionici prigodnog mini okruglog stola o inkubatorima, hubovima, labovima i coworking prostoru, te njihovom doprinosu razvoju (mikro)poduzetništva. Osim toga, u diskusiji će također sudjelovati i gosti iz BIZKoshnice, Impact HUBa Zagreb, Social Innovation Laba, TerraHuba i Zagrebačkog inovacijskog centra.

Detaljnije informacije o događanjima na VERN’-u možete potražiti ovdje (program PDF), a više informacija o GEW događanjima u Hrvatskoj možete potražiti OVDJE.

Odjel za komunikacije
genglobal.org
Datum objave: 13.11.2018.