Odnosi s javnošću

HUOJ Grand PRix – Virtualna dodjela godišnjih nagrada za najbolje komunikacijske projekte

U online prijenosu doznajte tko su autori najuspješnijih projekata.

Virtualna konferencija

Tradicionalna godišnja nagrada Hrvatske udruge za odnose s javnošću, HUOJ Grand PRix, ove će se godine održati u prilagođenom, virtualnom formatu.

Dodjela će se održati 6. svibnja s početkom u 18:00 sati, a moći ćete je pratiti na Facebook stranici Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Program će trajati 35 minuta.

Saznajte koji su projekti obilježili 2019. godinu i osvojili priznanje stručnjaka, ali su i motivacija za dodatne napore, inovativnost i prezentaciju struke odnosa s javnošću te važnosti komunikacije u javnosti.

Nagrade će biti dodijeljene u kategorijama za koje organizacije prijavljuju komunikacijske projekte te u tri posebne kategorije koje ne ovise o prijavama već o stručnom mišljenju i odluci Žirija za dodjelu nagrada. Posebne kategorije u kojima se dodjeljuju nagrade su: Grand PRix za razvoj struke koji se dodjeljuje stručnjaku za odnose s javnošću, Komunikator godine kojim se proglašava osoba koja se istakla u javnoj komunikaciji, a nije stručnjak za odnose s javnošću te Antikomunikacija godine kojom se ukazuje na neprofesionalnu i neprihvatljivu komunikaciju u javnosti.

Za detaljnije informacije posjetite službene stranice HUOJ-a.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.5.2020.