Konferencija

HUOJ organizira 6. studentsku konferenciju „PRoživi ideju“ – prijave za studentske kotizacije

Sudjelovanje je besplatno, a broj sudionika ograničen, stoga je potrebno osigurati svoje mjesto prijavom.

Hrvatska udruga za odnose s javnošću već šestu godinu zaredom organizira studentsku konferenciju „PRoživi ideju“, a ovogodišnje izdanje održat će se u petak 8.studenoga od 10:00 do 17:30 sati u prostoru HUB-a Gacka16 u Zagrebu.

Za sve zainteresirane studente sudjelovanje na konferenciji je besplatno, ali je broj sudionika ograničen, pa je potrebno osigurati svoje mjesto prijavom na email adresu info@huoj.hr. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, naziv fakulteta te studij i upisanu akademsku godinu.

Ubrzani tehnološki razvoj doveo je do nagle popularizacije i razvoja odnosa s javnošću. Zahvaljujući tome, u Hrvatskoj se otvorilo nekoliko studijskih programa koji obrazuju mlade na ovom području. No, s obzirom na to da se iskustvo u odnosima s javnošću stječe tek nakon ulaska u svijet rada, ovogodišnja konferencija omogućuje studentima mali uvid u radni svijet PR-a kroz različita predavanja, panele i radionice.

Ove godine studentima će Vanja Bzik Divić iz Allianz osiguranja i Marijan Palić iz softverske tvrtke Agency04 približiti različite dimenzije unutar odnosa s javnošću, a besplatne radionice održat će im Ivan Fedor s HRT Radio Sljemena i Filip Mott iz konzultantske tvrtke VETTURELLI.

Također, za studente su organizirane i dvije panel rasprave koje će se pozabaviti razlikom studentskih i radnih perspektiva i prikaza PR-a te osobnom motivacijom i dosljednosti u razvoju karijere, a u kojima će uz predavače sudjelovati i Anđelko Ćalušić iz putničke agencije Ulix, Matija Grebenić iz PR agencije Hauska & Partner, Martina Mihordin iz DORH-a i Dario Stajčić iz agencije 404.

U okviru same konferencije bit će uručena i nagrada „Mlada nada“, koju HUOJ svake godine dodjeljuje perspektivnim studentima na području odnosa s javnošću i to u tri kategorije – diplomski, seminarski i završni rad.

Više informacija o konferenciji potražite OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 2.11.2019.