Pripravništvo

INA i ove godine provodi pripravnički program Growww – prijave u tijeku

Već 10. godinu zaredom INA organizira pripravnički program Growww za diplomante koji završavaju diplomski studij i razmišljaju o zapošljavanju u vodećoj tvrtki u srednjoj i istočnoj Europi, a nemaju radnog iskustva ili imaju do najviše godine dana radnog iskustva.

Growww je INA-in jednogodišnji pripravnički program za studente koji završavaju diplomske studije, a žele steći svoje prvo radno iskustvo ili su dosad stekli najviše do jedne godine radnog iskustva.

U proteklih deset godina putem ovog programa INA je zaposlila gotovo 650 stručnjaka te im tako pomogla u prvim poslovnim koracima i uspješnoj integraciji na tržište rada. Growww nije samo pripravnički program – to je posao s punim radnim vremenom i stimulativnim primanjima, a oko 90% kandidata ostaje raditi u kompaniji nakon godine dana. Kandidati će proći program edukacije s ciljem upoznavanja svih aktivnosti kompanije i razvoja stručnih, ali i osobnih vještina.

Natječaj je otvoren i za VERN’ove studente, a prijave traju do 28. travnja. Više informacija možete pronaći na Growww stranici.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 20.3.2019.