Poslovna edukacija

Izbor besplatnih online konferencija za studente

Sudjelovanje na poduzetničkim konferencijama je uobičajeni način usvajanja praktičnog i korisnog znanja, budući da na takvim događanjima upravo sami poduzetnici dijele svoja iskustva i poduzetnički know-how o razvoju svoga poslovanja.

Online konferencija

Studentima se tako u narednim danima pruža mogućnost sudjelovanja na čak tri značajne poduzetničke i poslovne konferencije, i to potpuno besplatno u online formatu.

U petak 27. studenoga održat će se konferencija „Poduzetnički mindset za mlade“, koju organiziraju časopis Poduzetnik uz programskog partnera EY Hrvatska. Na konferenciji će nastupiti mnogi uspješni poduzetnici poput  Andrije Čolaka (Čolak Franchise Consulting Grupa, Surf’n’Fries), Luke Abrusa (agencija Five), Tomislava Cara (Infinum), Alberta Gajšaka (CircuitMess), Alana Sumine (Nanobit) i mnogih drugih.

Konferenciji ćete moći prisustvovati putem YouTube linka, a prethodno je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU.

Tradicionalna konferencija „Forum obiteljskih poduzeća“ koju organizira Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR), ove će se godine održati u online formatu u utorak 1. prosinca.

Ovogodišnji Forum sudionicima donosi iskustva i predviđanja budućeg razvoja događaja iskusnih poduzetnika i konzultanata: Borisa Popovića (Alarm automatika), Ante Mandića (Insig2), Andreja Grubišića (Grubišić & Partneri), Andrije Garofulića (Mazars savjetovanje), Borisa Vukića (Adizes SEE) i Edina Lehe (FinInfo).

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a sve informacije o programu i prijavama dostupne su na OVOM LINKU.

Još jedna tradicionalna konferencija ove je godine dostupna svim zainteresiranim sudionicima u online formatu. Riječ je o Liderovoj „10. međunarodnoj konferenciji Žene u biznisu 2020.“, koja će se održati online u četvrtak 3. prosinca.

O temama kao što su rad od kuće, poslovno planiranje, poslovni (ne)uspjeh te poukama iz 2020. razgovarat će uspješne poslovne žene poput Medeje Lončar (Siemens Hrvatska, predsjednica uprave), Nataše Rapaić (Hrvatski telekom, članica uprave), Jasminke Horvat Martinović (Wiener osiguranje VIG, predsjednica uprave), Anite Letice (Philip Morris Zagreb, predsjednica uprave), Lade Tedeschi Fiorio (Atlantic grupa, članica uprave) i mnogih drugih.

Detaljnije informacije o programu i prijavama dostupne su na OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 23.11.2020.