Mladi, biznis, tehnologija

Jeste li spremni za „LEAP Summit 2019.“ – od 29. do 30. ožujka – prijave u tijeku

Događaj će tradicionalno okupiti tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija.

LEAP Summit 2019.

Interesiraju vas nove tehnologije, digitalni marketing, digitalne teme, inovacije i poduzetništvo te inspirativne priče? Ako je vaš odgovor „DA“, onda će vas svakako zanimati da će se u Zagrebu od 29. do 30. ožujka održati međunarodna konferencija za mlade 

„LEAP Summit 2019.“

Ovogodišnji summit će se održati u Plaza Event Centru (Slavonska avenija 6), a tradicionalno će okupiti tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta te svjetski poznate predavače iz različitih industrija i kompanija.

Drugog dana LEAP Summita, u subotu u 15:00 sati, očekuje vas i predavanje Marije Volarević, naše predavačice s preddiplomskog studija Odnosi s javnošću i studij medija, koja će na Green Stageu održati izlaganje na temu Green future 2.0: new media as a battlefield for sustainable development.  Na predavanju ćete moći saznati koliki utjecaj današnje društvene platforme imaju na tzv. zelene pokrete i podizanje svijesti o potrebi održivog razvoja.

Prije samog centralnog događaja održat će se i tzv. Pre-Summit, na kojem će se 27. i 28. ožujka održati specijalizirane radionice, hackatoni, ideation natjecanja, bootcampovi i meetupovi.

Ulaz za posjetitelje na LEAP Summit je potpuno besplatan, uz obaveznu prethodnu prijavu putem ONLINE PRIJAVNICE. Prijave su otvorene do popunjenja mjesta na konferenciji.

Što možete očekivati od LEAP Summit 2019?

  • 60+ predavača iz različitih industrija
  • Tisuće sudionika iz više od 40 zemalja svijeta
  • Paralelni program na nekoliko pozornica tako da uvijek možete naći neku zanimljivu temu za sebe
  • Prilike za networking, širenje poslovanja i upoznavanje ljudi koji slično razmišljaju
  • Internacionalni party program – FLEAP out

Za više informacija i prijave posjetite službenu stranicu konferencije.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 15.3.2019.