Mladi i Europa

Konferencijske stipendije za studente – natječaj za konferenciju „European Values for the Future of SEE countries“

Stipendije pokrivaju troškove smještaja, prehrane i do 80 posto putnih troškova, a dobitnici stipendija će biti odabrani u selekcijskom postupku.

Ovogodišnje, 16. izdanje međunarodne konferencije za mlade European Values for the Future of SEE countries održat će se od 27. rujna do 1. listopada, tradicionalno, u Kruševu u Makedoniji.

Konferencija će okupiti 58 mladih predstavnika iz Makedonije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Grčke, Hrvatske, Kosova, Crne Gore, Italije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske, a organizatori su svim sudionicima, omogućili prisustvovanje konferenciji uz konferencijske stipendije.

Stipendije pokrivaju troškove smještaja, prehrane i do 80 posto putnih troškova, a dobitnici stipendija će biti odabrani u selekcijskom postupku. Svi zainteresirani studenti na natječaj se mogu prijaviti popunjavanjem ONLINE PRIJAVNICE ZA KONFERENCIJU, najkasnije do 25. kolovoza.

Detaljnije informacije o konferenciji, programu i sudionicima te kriterijima za prijavu na stipendijski natječaj možete pronaći na službenoj internetskoj stranici.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.6.2018.