Studentsko natjecanje

LUMEN Development: Osmisli web ili mobile aplikaciju i osvoji novčane nagrade

Prijave za ovogodišnje natjecanje otvorene su panelom o tehnologiji i komunikacijama.

LUMEN Development

COVID-19, regulatorne promjene i novi poslovni radni okviri doveli su do promjena u poslovnom svijetu i funkcioniranju mnogih tvrtki.

Imaš li ideju kako putem aplikacije upravljati događanjima koja su uvjetovana aktualnom pandemijom ili poboljšati poslovne procese i svakodnevni život, vrijeme ja za prijavu na „LUMEN Development“ – studentsko natjecanje u izradi web i mobilnih aplikacija.

Prijave na samo natjecanje otvorene su tematskom panel diskusijom o tehnološkim i komunikacijskim izazovima, na kojoj su sudjelovali predstavnici partnerskih tvrtki: Ivica Horvat (Plava tvornica), Ivo Sluganović (PhishAR), Martina Bastašić (Undabot), Adis Mustedanagić i Martina Barać (Infinum), Marko Dupor (Asseco SEE), Luka Drezga (Ars Futura), Hrvoje Gazibara (AVL), Igor Staudacher (FIVE), Marin Glibić i Igor Bošnjak (Enterwell), Mladen Šimić (Cinnamon Agency) i Denis Grahovac (Rimac automobili).

Natjecanje je otvoreno studentima iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine te Slovenije, a svi prijavljeni bit će oformljeni u timove od 2 do 4 člana. Cilj natjecanja je da na konkretnom poslovnom slučaju studenti primjene stečena znanja te pokažu svoje programerske, dizajnerske i prezentacijske vještine te se istaknu na tržištu rada.

Najbolji timovi će biti nagrađeni novčanim nagradama u iznosu od 1.000 do 15.000 kuna, a svi zainteresirani mogu se prijaviti OVDJE.

Sve informacije o ovom natjecanju možete saznati na službenim stranicama eSTUDNETa.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 19.1.2021.