Turizam 365

„Najbrži prst“ – Osvojite studentske kotizacije za konferenciju „Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak“

Je li Hrvatskoj potrebna jasna strategija razvoja cjelogodišnjeg turizma? Kako privući ozbiljne investitore? Što može učiniti lokalna samouprava i može li svatko od nas biti nositelj razvoja cjelogodišnjeg turizma? Imamo li dovoljno znanja za to?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja ponudit će konferencija „Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak“, koja će se održati u utorak 25. rujna u zagrebačkom Hotelu Sheraton.

Dvoje (2) najbržih studenata VERN’a osvojit će besplatne kotizacije za konferenciju, a za njih se mogu natjecati metodom „najbržeg prsta“ na svojim osobnim Eduneta portalima. Natjecanje počinje danas (24. rujna) u 14:00 sati i traje do ispunjenja kvote.

Svi zainteresirani studenti i predavači koji bi željeli sudjelovati na konferenciji, detaljnije informacije o programu konferencije te prijavama i kotizacijama mogu pronaći na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI.

Cilj ovogodišnje konferencije je identificirati potencijale, mogućnosti, pozitivne prakse i rješenja za razvoj cjelogodišnjeg turizma u Hrvatskoj, upoznati uspješna iskustva i prakse susjednih zemalja (Slovenija, Austrija, Mađarska), razviti prijedlog hrvatskog koncepta razvoja kontinentalnog turizma te predstaviti rješenja za osiguranje tražene kvalitete i inovativnosti na svjetskoj razini.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 24.9.2018.