Stručna praksa

Natječaj – studentska praksa u području EU projekata, strateškog planiranja i financija

Praksu za studente organizira Zagorska razvojna agencija.

Zagorska razvojna agencija
Zagorska razvojna agencija

Zanimaju li vas EU fondovi i doprinos regionalnom razvoju? Želite li pridonijeti konkurentnosti lokalne zajednice te osigurati bolje uvjete života za svoju obitelj, susjede i prijatelje kroz korištenje bespovratnih sredstava Europske unije? Mislite li da su vaša specijalnost identificiranje problema i traženje kreativnih rješenja?

Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan pozivamo zainteresirane studente da se prijave na natječaj Zagorske razvojne agencije za stručnu studentsku praksu.

Studenti će u 160 sati, kroz stvarne primjere i poslovno iskustvo, imati priliku naučiti kako čitati EU natječaje, kako koncipirati projektna rješenja, kako osmisliti i prilagoditi stvarne potrebe klijenata uvjetima natječaja te kako osigurati dobru pripremu za provedbu projekata.

Zagorska razvojna agencija regionalni je koordinator i lider učinkovite koordinacije i poticanja regionalnog razvoja na području Krapinsko-zagorske županije, a studentima omogućuje stručnu praksu u području upravljanja EU projektima, strateškom planiranju te računovodstvu i financijama.

Zadaci na studentskoj praksi, uz pomoć mentora:

  • priprema prezentacije Zagorske razvojne agencije (na hrvatskom i engleskom  jeziku) za potrebe predstavljanja na nacionalnim i međunarodnim skupovima, radionicama, matchmaking konferencijama…
  • izrada prijave stvarnog projekta na natječaj: opis projekta, opis projektnih partnera, budžetiranje, dokumentacija…
  • aktivno sudjelovanje na sjednicama odbora i tematskih radnih skupina
  • upravljanje budžetom, planiranje i izvršenje proračuna, vođenje kadrovskih evidencija  i obračun plaća…

Svi zainteresirani studenti na natječaj za praksu se mogu prijaviti putem email adrese zara@zara.hr.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 19.4.2021.