VERN' Sport

Natjecanje za besplatno kuglanje u Bowling centru Zagreb

I ove sezone se natječete po novom modelu – za 1 sat besplatnog kuglanja u Bowling centru Zagreb.

Bowling

VERN’ Sport je u ovom razdoblju, kao i prošle godine, za studente i djelatnike VERN’a organizirao kupone za 1 sat besplatnog* kuglanja u Bowling centru Zagreb, koji se nalazi u Importane Galleriji na razini -1. 

Za kupone ćete se moći natjecati metodom „najbržeg prsta“ na vašim osobnim Eduneta portalima. Natjecanje počinje u srijedu 12. veljače u 14:00 sati, a traje do četvrtka 13. veljače do 10:00 sati ili do ispunjenja kvote. 

Natječete se za 20 kupona s kojima ostvarujete 1 sat besplatnog* kuglanja , a svaki dobitnik/ca može sa sobom povesti do 5 osoba po želji.

Dobitnici preuzimaju kupone u Odjelu za komunikacije najkasnije do ponedjeljka 17. veljače do 14:00 sati.

Bowling kuponi su iskoristivi za bilo koji dan u terminu 16:00 – 20:00 sati najkasnije do 1. svibnja 2020. Za rezervacije termina potrebno je javiti se u Bowling centar Zagreb putem ovoga linka.

Prilikom dolaska u centar potrebno je predočiti kupon i osobnu iskaznicu ili ixicu te unajmiti cipele za bowling (najam cipela se dodatno naplaćuje 10 kn/par).

Za sve ostale informacije molimo vas kontaktirajte Maria Kralja, voditelja sporta i rekreacije, na email adresu mario.kralj@vern.hr.

Uživajte u kuglanju. Srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Sporta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 6.2.2020.