VERN' Sport

Natjecanje za jednodnevni ski pass na Sljemenu

I ove sezone se natječete po novom modelu – za jednodnevni ski pass koji možete iskoristiti za bilo koji vikend u skijaškoj sezoni 2019./2020.

Skijanje

VERN’ Sport je u ovom zimskom razdoblju, kao i prošle godine, za studente i djelatnike VERN’a organizirao besplatne ski karte za rekreativno skijanje na Sljemenu. 

Za karte ćete se moći natjecati metodom „najbržeg prsta“ na vašim osobnim Eduneta portalima. Natjecanje počinje u utorak 14. siječnja u 14:00 sati, a traje do četvrtka 16. siječnja do 10:00 sati ili do ispunjenja kvote. 

Natječete se za 30 besplatnih* jednodnevnih vikend ski karata (ski pass), a svaki dobitnik/ca osvaja pod dvije karte (15 dobitnika), koje preuzimaju u Odjelu za komunikacije najkasnije do petka 17. siječnja do 14:00 sati.

Ski karte su iskoristive za bilo koji vikend (subota ili nedjelja) u skijaškoj sezoni 2019./2020., a detaljnije informacije o skijaškim stazama možete pogledati OVDJE.

*Prilikom preuzimanja ski karti potrebno je izdvojiti 30 kuna akontacije po karti, koje vam se vraćaju po povratu karata na blagajnama skijališta Sljeme.

Za sve ostale informacije molimo vas kontaktirajte Maria Kralja, voditelja sporta i rekreacije, na email adresu mario.kralj@vern.hr.

Uživajte u skijanju i srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Sporta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.1.2020.