VERN' Sport

Natjecanje za jednodnevni ski pass na Sljemenu

Ove sezone natječete se po novom modelu – za jednodnevni ski pass koji možete iskoristiti za bilo koji vikend u skijaškoj sezoni 2018./2019.

Skijanje

VERN’ Sport je u ovom zimskom razdoblju, kao i prošle godine, za studente i djelatnike VERN’a organizirao besplatne ski karte za rekreativno skijanje na Sljemenu.

Za karte ćete se moći natjecati metodom „najbržeg prsta“ na vašim osobnim Eduneta portalima. Natjecanje počinje u srijedu 6. veljače u 9:00 sati, a traje do četvrtka 7. veljače do 10:00 sati ili do ispunjenja kvote.

Natječete se za 20 besplatnih* jednodnevnih vikend ski karata (ski pass), a sretni dobitnici preuzimaju karte u Odjelu za komunikacije, najkasnije do petka 8. veljače do 14.00 sati.

Na raspolaganju vam je 20 karata, no pazite, dijelimo po dvije ulaznice.

Ski karte su iskoristive za bilo koji vikend (subota ili nedjelja) u skijaškoj sezoni 2018./2019., a detaljnije informacije o skijaškim stazama možete pronaći OVDJE.

* Prilikom preuzimanja ski karti potrebno je izdvojiti 30 kuna akontacije po karti, koje vam se vraćaju po povrati karata na blagajnama skijališta Sljeme.

Za sve ostale informacije molimo vas kontaktirajte Maria Kralja, voditelja sporta i rekreacije, na email adresu mario.kralj@vern.hr.

Uživajte u skijanju i srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Sporta!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.2.2019.