Imate li ideju za projekt?

Otvorene prijave za program „Garaža ideja 2020.“

Edukacija se provodi online, a sastoji se od tri modula i završne panel diskusije.

Otvorene su prijave za online program „Garaža ideja 2020“, koji je namijenjen mladim entuzijastima i kreativcima u dobi od 18 do 30 godina koji žele pokrenuti i voditi promjene u društvu.

Ovaj program edukacije sastoji se od tri online modula te završne panel diskusije. Svaki modul traje jedan tjedan, a sudionici tijekom modula zanimljivim metodologijama upoznaju sami sebe i vlastite interese, svoj položaj u društvu, detektiraju društvene probleme (globalne, ali i lokalne) te definiraju vlastiti angažman u odnosu na temu koja im predstavlja najveći izazov. Potom razrađuju projekt te ga predstavljaju na panel diskusiji „Xmas seeds”.

Svaki sudionik programa na panelu će prezentirati svoju ideju i tako je predstaviti drugim sudionicima, ali i predstavnicima poslovnog sektora, budući da je cilj panel diskusije umrežiti poslovne stručnjake s proaktivnim, inovativnim i kreativnim mladim osobama koje prepoznaju društvene probleme.

Prijave su otvorene do 10. studenoga, a program započinje već 16. studenoga i traje do 15. prosinca.

Provodi ga centar za društvene inovacije i poduzetništvo Impact Hub Zagreb, a sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.

Više informacija možete pogledati na službenoj Facebook stranici, a prijave se zaprimaju putem ONLINE PRIJAVNICE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 29.10.2020.