Studentsko natjecanje

Otvorene prijave za studentsko natjecanje LUMEN

Studenti se mogu natjecati u četiri područja: LUMEN Business, LUMEN Data Science, LUMEN Development i LUMEN Engineering.

LUMEN Week 2021.

Studentsko natjecanje LUMEN u ovoj godini je poprimilo potpuno drugačiji koncept, a studenti će raditi na projektima koji se dotiču aktualnih tema poput prosječnog radnog dana u poslovnim organizacijama, suradnje poslovnog i akademskog sektora, raznih prilagodbi u uvjetima pandemije COVID-19, itd.

Predstavljanje partnera održat će se tijekom LUMEN Weeka na panel raspravama od 12. do 15. siječnja, a paneli će se održavati putem Zoom platforme, za koje se potrebno prijaviti PUTEM PRIJAVNOG OBRASCA. Osim toga, panel rasprave će se prenositi uživo i putem službenih LUMEN Facebook stranica: Business, Data Science, Development i Engineering.

  • LUMEN Business je natjecanje u rješavanju poslovnih slučajeva koje zadaju partnerske tvrtke – odnosno nekadašnji Case Study Competition.
  • LUMEN Data Science je natjecanje na kojemu studenti mogu poboljšati svoja znanja predikcije, analitičkog razmišljanja, matematike i računalnih znanosti, pomoću umjetne inteligencije, statističkih metoda i strojnog učenja – odnosno nekadašnji Mozgalo.
  • LUMEN Development je natjecanje u izradi inovativnih web i mobile aplikacija s kojima se studenti mogu istaknuti na tržištu rada – odnosno nekadašnji App Start Contest.
  • LUMEN Engineering je natjecanje u izradi jedinstvenih rješenja iz područja elektrotehnike i računarstva – odnosno nekadašnji Elektroboj.

Ovo iznimno sadržajno natjecanje organizira studentska udruga eSTUDENT, a za više informacija i prijave posjetite službenu internetsku stranicu ili LUMEN Facebook stranicu.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 11.1.2021.