Studentsko natjecanje

Otvorene su prijave za „L’Oréal Brandstorm 2021“ – globalno studentsko natjecanje

Studenti diljem svijeta već gotovo 30 godina razvijaju talente i inovativnost putem ovog natjecanja.

„L’Oréal Brandstorm 2021“

Otvorene su prijave za globalno studentsko natjecanje L’Oréal Brandstorm 2021“ – jedno od najvećih međunarodnih studentskih natjecanja koje već gotovo 30 godina studentima širom svijeta pruža priliku da izraze svoje talente i inovativnost.

Natjecanje je otvoreno za sve studente, neovisno o godini i području studija, a svi zainteresirani mogu se prijaviti najkasnije do 12. ožujka PUTEM ONLINE PLATFORME.

Prema konceptu ovoga natjecanja studentski timovi sastavljani od troje članova osmišljavaju kreativna rješenje za jedan od stvarnih izazova pojedinog branda ili grupe proizvoda u sklopu L’Oréal grupe.

Ovogodišnji zadatak je povezati iskustvo kupovine kozmetičkih proizvoda s industrijom zabave i odgovoriti na izazov „Invent the beauty shopping experience through entertainment“.

Studenti putem ovoga natjecanja upoznaju i kulturu same kompanije, a budući da je natjecanje i svojevrsni regrutacijski kanal, mnogima je ovo i prvi korak prema zaposlenju u L’Oréalu.

Deset najboljih studentskih timova svoja će rješenja predstaviti na Regionalnom (online) finalu u travnju, a pobjednički tim regije će se boriti za glavnu nagradu – provedbu svoje ideje u djelo u okviru plaćene tromjesečne prakse u L’Oréalovom kreativnom središtu u Parizu. 

Detaljnije informacija o projektu možete pronaći i na SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.2.2021.