Studentsko natjecanje

Otvorene su prijave za prvi pravni hackathon „LegalHack“

Zadatak hackatona je ponuditi rješenja na temu „AI u službi zdravstva“, odnosno osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu.

Studentsko natjecanje „LegalHack“

Studentska udruga Meritokrat pod sloganom Umjetna inteligencija kroz oči prava organizira „LegalHack“, prvi pravni hackathon u Hrvatskoj i ovom dijelu Europe, na koji se mogu prijaviti i svi zainteresirani studenti VERN’a.

„LegalHack“ je spoj prava i tehnologije u obliku trodnevnog natjecanja na kojem će sudionici pravno usmjeriti razvoj novih tehnologija te predložiti odgovore na izazove koje one sa sobom nose.

Natjecanje će se održat od 4. do 6. ožujka i to u potpunosti online, a prijave su otvorene do 27. veljače putem ONLINE FORME.

U natjecanju će se nadmetati timovi sa 3 do 5 članova, a za sve studente koji nemaju svoj tim, a voljeli bi sudjelovati ili samo žele svom timu priključiti pojačanje, organizatori su pripremili Facebook grupu kojoj se moguće priključiti i pronaći svoj savršen tim.

Zadatak hackatona je ponuditi rješenja na temu „AI u službi zdravstva“, odnosno osmisliti inovativno i kreativno regulatorno rješenje za primjenu umjetne inteligencije u zdravstvu s ciljem poboljšanja zdravstvenog sustava.

Za više detalja posjetite internetsku stranicu udruge Meritokrat.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.2.2021.