Startup poduzetništvo

Otvorene su prijave za Startup Factory 2021.

Akceleracijski program Startup Factory ubrzava razvoj tehnološki orijentiranih timova i startupova.

Startup Factory 2021.

Imate ideju ili startup projekt i želite biti #zicer oko poslovnog uspjeha? Zagrebački inovacijski centar (ZICER) otvorio je prijave za novu generaciju Startup Factoryja, koji najboljim startup timovima pruža mentorstvo i financijsku podršku.

Prijave su otvorene do 14. listopada 2021., a prijaviti se mogu timovi ili novi startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju od dvoje do sedmero članova komplementarnih znanja. Poželjna su sva inovativna i disruptivna tehnološka rješenja, a glavna preporučena područja su zdravlje i kvaliteta života, energija i održivi okoliš, promet i mobilnost, sigurnost i kibernetička sigurnost, hrana i bio-ekonomija, edukacija, robotika, fintech, turizam i umjetna inteligencija.

Nakon zatvaranja prijava uslijedit će selekcijski proces koji uključuje evaluaciju prijavnog obrasca od strane stručnog povjerenstva i intervju. U program će ove godine biti izabrano 12 timova, koji će nakon razvoja projekata odmjeriti snage u velikom finalu 23. studenoga na startup konferenciji Zagreb Connect.

Detaljne informacije o programu i prijavama dostupne su na SLUŽBENIM STRANICAMA.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 4.10.2021.