VERN' Kultura

Počinje 4. natjecanje – koncert DUBRAVKE TOMŠIČ SREBOTINJAK

DUBRAVKA TOMŠIČ SREBOTNJAK, glasovir

Poštovane kolegice i kolege, studentice i studenti,

VERN’ KULTURA objavljuje početak 4. natjecanja ak. god. 2021./2022.  – kliknite metodom ″najbržeg prsta″ besplatne ulaznice za koncert/kazalište. Početak natjecanja na osobnim portalima je u utorak 19. listopada od 09.30 sati, a natječete se za koncert

DUBRAVKA TOMŠIČ SREBOTINJAK, glasovir
SLOVENSKA FILHARMONIJA
SIMON KREČIĆ, dirigent

koji je na programu u subotu 23. listopada u 19.30 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, Radićev trg 4.

Natječaj se zatvara u srijedu 20. listopada u 10.00 sati, a sretni dobitnici preuzimaju ulaznice, na porti radnim danom 9-17 h, najkasnije u četvrtak 21. listopada do 14.00 sati. Na raspolaganju vam je 5 ulaznica za studente i studentice i 3 ulaznice za kolegice i kolege, no pazite, dijelimo po dvije.

Ulaznice nakon predstave vratite na glavnu portu.

S obzirom na trenutno važeće epidemiološke mjere, dolazak na koncerte je moguć isključivo uz predočenje COVID potvrde (u elektronskom ili pisanom obliku) ili uz antigensko testiranje i identifikacijsku ispravu. Sve osobe starije od 12 godina koje nemaju COVID potvrdu dužne su pristupiti brzom testiranju. Brzo antigensko testiranje moguće je obaviti na dan koncerta, 16. listopada od 17:30 do 19 sati u prostorima Lisinskog ili najranije 48 sati prije koncerta u poliklinici Life (Trpinjska ul. 5A, Zagreb) besplatno uz predočenje pretplatničke iskaznice.

MOLIMO VAS, NATJEČITE SE SAMO AKO STVARNO ŽELITE DOĆI NA KONCERT! HVALA!

Za dodatne informacije kontaktirajte Natašu Jeličić na mob. 099 210 69 34.

Uživajte, srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ KULTURE!

Odjel za komunikacije
http://www.lisinski.hr
Datum objave: 18.10.2021.