Rekreacija

Pridružite se online treninzima VERN’ Sporta

Treninzi će se održavati tijekom iduća dva tjedna u intenzivnom ispitnom razdoblju.

VERN’ Sport

Dragi studenti,

kreće razdoblje kolokvija i ispita, a to znači da kreće vrijeme intenzivnog (nekad dnevnog, nekad noćnog) učenja, malo sna i puno stresa. 

Iako je za učenje važno dobro „zagrijati stolicu“, jednako tako je važno i dobro zagrijati tijelo. Zato vam je VERN´ Sport u ovom periodu intenzivnog učenja, pripremio nešto što će vam zasigurno smanjiti stres, pobuditi koncentraciju i u konačnici pomoći u uspješnom polaganju ispita (ali i pripremi za ljeto). 

Tokom dva tjedna kolokvija i ispita (od 25. travnja do 8. svibnja) organiziramo četiri lagana online treninga koje će voditi voditelj VERN´ Sporta – Mario Kralj, direktno sa Sveučilišta. Online treninzi bit će live streamani te se putem MS Teamsa možete direktno uključiti i vježbati iz udobnosti svoga doma. Za trening vam ne trebaju nikakvi rekviziti, samo dobra volja, dva kvadratna metra prostora (i dobri susjedi – ispod vas). 

Online treninge ćemo imati u:

  • utorak  27. 4. od 15:00 do 15:45
  • četvrtak  29. 4. od 15:00 do 15:45
  • utorak 4. 5. od 15:00 do 15:45
  • petak 7. 5. od 15:00 do 15:45

Za ispite se trebate prijaviti, ali za online treninge ne treba nikakva prijava već se možete uključiti direktno preko linka koji vam je poslan u obavijesti na vaše osobne portale.

P.S. dragi profesori, znamo da je ovo intenzivan period i za vas, tako da nam se i vi možete priključiti u pauzi od pripreme i ispravljanja ispita.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 26.4.2021.