Socijalno poduzetništvo

Prijave za radionice i inkubacijski program Social Impact Award – osvojite 1.000 eura

Social Impact Award je međunarodni program koji se provodi u više od 20 zemalja, u kojemu sudjeluje više od 8.000 studenata i mladih koji žele realizirati svoje poduzetničke ideje.

Social Impact Award

Otvorene su prijave za radionice i inkubacijski program Social Impact Award – projekt koji je osmišljen kao niz događaja usmjerenih prema širenju svijesti o društvenom poduzetništvu te razvoju vještina neophodnih za realizaciju poduzetničkih ideja.

Četiri radionice – Idea generation, Business modeling, Chat with Impact i Hack your SIA application – održat će se u prvoj polovici lipnja, a za točne termine i prijave provjerite OVAJ LINK.

Krajnji rok za prijave poduzetničkih ideja u inkubacijski program je 22. lipnja u ponoć.

U finale programa bit će izabrano osam timova, koji će se natjecati za novčane nagrade I nastup na međunarodnoj konferenciji – tri prvoplasirana tima osvojit će po 1.000 eura početnog kapitala te besplatno sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji u Pragu, uz mentorsku podršku.

Dodatno, jednu nagradu će dodjeliti i publika putem online glasanja, a nagrada podrazumijeva sudjelovanje na međunarodnoj konferenciji, uz mentorsku podršku.

Sve informacije vezane uz program, kao i link za prijavu možete pronaći OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.6.2020.