Startup

Prijave za Startup Factory traju do 15. rujna – najboljima ukupno milijun kuna

Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja.

U tijeku su prijave za Startup Factory, višestruko nagrađivani prvi javno financirani predakceleracijski program na području Zagreba i šire, koji je tijekom posljednja tri ciklusa najboljim startup projektima dodijelio više od 2 milijuna kuna za razvoj proizvoda.

Program tvrtkama ne ulazi u vlasničku strukturu te im pomaže na putu ka monetiziranju poslovnih ideja, olakšava im poslovanje u fazi razvoja inovativnih proizvoda te pomaže u širenju postojećih i plasmanu na nova tržišta.

Edukacijski program traje osam tjedana tijekom kojih je timovima osigurana mentorska, promocijska i infrastrukturna podrška.

Ovogodišnjim najboljim timovima Startup Factory će osigurati bespovratnu financijsku potporu iz fonda, ukupne vrijednosti od 1.000.000 kuna, a pobjednici će biti izabrani 27. studenoga na velikoj međunarodnoj startup konferenciji Zagreb Connect, ujedno i finalu Startup Factoryja.                                                                       

Prijaviti se mogu timovi ili startupovi koji razvijaju visokotehnološka rješenja i okupljaju članove komplementarnih znanja.                                                                                                                         

Prijave su otvorene do 15. rujna, a više informacija možete saznati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 12.9.2019.