Stručna konferencija

Prijavite se za praćenje konferencije „3. Pro Film Days“ – 10.11. od 9 sati

Industrija videoigara, animacija i filmski festivali samo su dio tema ovogodišnje konferencije, a pratiti ju možete besplatno.

PROFilm Days 2021.

Dragi studenti,

Zagrebački filmski ured vas poziva da pratite treće izdanje konferencije „PROFilm Days“ koja se održava 10. studenog ove godine s početkom u 9:00 sati.

Konferencija se održava online i mogu je pratiti svi zainteresirani studenti VERN’a uz obaveznu besplatnu registraciju, a link za pristup konferenciji dobit ćete putem svojim email adresa.

Ovogodišnje izdanje PROFilm Days konferencije obuhvatit će teme koje se odnose na post-covid nuspojave u filmskoj industriji te će u panele i rasprave biti uključeni domaći i međunarodni stručni gosti.

Iz bogatog programa možemo izdvojiti panel na kojem će biti riječi o tome kako je u doba pandemije jedino animacija nastavila s radom te poprimila novu dimenziju animiranja „kod kuće“, a na kojem će gostovati naš predavač Vinko Brešan, zatim predstavljanje VERN’ovih studija koje će održati profesorica doc. dr. sc. Ozana Ramljak i studentica Vida Žagar te projekcije filmova naših studentica Sare Ludoški Hodak („Guska i Jarac“) i Dine Uglešić („Baloon“). 

Nakon panela će biti održana i projekcija animiranog filma „Vidiš li ih i ti“ koji je na ovogodišnjem Animafestu proglašen najboljim hrvatskim animiranim filmom.

Još jedna značajna tema koja će okupiti najbolje domaće stručnjake je industrija videoigara, a u diskusiji će sudjelovati Andrej Kovačević direktor tvrtke Exordium Games, Aleksandar Gavrilović tajnik CGDA i direktor domaćeg studija Gamechuck, Ante Vrdelja, Game Marketing Guru koji trenutno radi za kanadski Big Blue Bubble i Chris Marcich ravnatelj HAVC-a.

Detaljan program konferencije i sve ostale zanimljivosti možete saznati putem Facebook stranice PROFilm Daysa.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 9.11.2021.