Tehnologija u turizmu

Promocija knjige „Cyberturist: Novi mediji u turizmu“ – VERN’, 14. prosinca, od 16:30 sati

Knjiga obrađuje nove komunikacijske trendove, njihov utjecaj na turistički sektor te kreativna rješenja i preporuke za turističku promociju.

Knjiga „Cyberturist: Novi mediji u turizmu“

Pozivamo vas na promociju knjige

Cyberturist: Novi mediji u turizmu“

koje će se održati

u petak 14. prosinca, s početkom u 16:30 sati u dvorani 200 (II. kat) na VERN’u.

Nova knjiga profesora i predavača na VERN’u doc. dr. sc. Domagoja Bebića bavi se novim komunikacijskim trendovima, njihovim utjecajem na turistički sektor te kreativnim rješenjima i preporukama za turističku promociju.

Uz profesora Bebića, o knjizi će govoriti i recenzent knjige prof. dr. sc. Božo Skoko te predsjednik turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije Joško Stella. Promociji će osim studenata prisustvovati i stručne te istaknute osobe iz medijskog i turističkog sektora među kojima i ministar turizma Gari Cappelli.

Ova stručna knjiga, temeljena na dugogodišnjem praćenju teorijskih spoznaja i konkretnih komunikacijskih iskustava njzin autora, daje upućeni pregled ključnih elemenata kojima je potrebno ovladati prilikom upravljanja turističkom destinacijom u novom komunikacijsko-informacijskom okruženju. Neke od tema zastupljenih u knjizi su: utjecaj novih medija na turističku komunikaciju i promociju, utjecaj na brendiranje u turizmu, uloga kreativnosti u stvaranju novih promocijskih aktivnosti, itd.

Ulaz na događanje je slobodan.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 13.12.2018.