„Meet up: SMART TOURISM 5.0“

Prvi virtualni susreti o turizmu u Hrvatskoj – turistički profesionalci o after-corona turizmu

Susret će se održati online, 5. svibnja s početkom u 10 sati.

„Meet up: SMART TOURISM 5.0“

Prva stručna virtualna konferencija o turizmu u Hrvatskoj održat će se u utorak 5. svibnja s početkom u 10 sati, a okupit će renomirane stručnjake iz zemlje i inozemstva, kako bi razmijenili informacije i iskustva o poslovanju za vrijeme i nakon corona-krize.

Konferencija Turizam 365, HTI konferencija, sajam PLACE2GO i Taste the Mediterranean festival združenim će snagama ugostiti svoje partnere, renomirane međunarodne stručnjake i domaće lidere koji donose ideje i projekcije budućeg načina poslovanja u turizmu te rasprave o tome kako se pripremiti za novi oblik turizma nakon krize.

Cijeli se događaj održava online, a sudjelovanje na događaju je besplatno uz obaveznu prijavu na putem ONLINE PRIJAVNICE, gdje je objavljen i program događanja.

Na prvim virtualnim susretima o turizmu u Hrvatskoj sudjeluju: Christopher Hinteregger, izvršni direktor  PKF tourismexperts iz Austrije; Jan de Jong, izvršni direktor Webpower Adria; Christian Fadi El-Khouri, Partner, MESC International  Patient Service iz Njemačke; dr. Sherif Hassan, direktor TripSetc Travel Company / Innovation iz SAD-a; Ivana Budin Arhanić, potpredsjednica Valamara; Siniša Topalović, izvršni direktor Horwath HTL Hrvatska, dr. Meri Bura, direktorica Muliera; savjetnik za putovanja Vlado Šestan, Putoholičari i mnogi drugi. 

Pozivamo Vas da se pridružite virtualnoj diskusiji, razmijenite iskustva i upoznate kolege koji promišljaju o novim prilikama za razvoj turističke ponude u Hrvatskoj.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 30.4.2020.