VERN' Kultura preporučuje

Slobodan posjet Muzejsko-memorijalnom centru Dražen Petrović – 22. listopada 2021.

Poštovane studentice i studenti, kolegice i kolege,

Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović će svim zainteresiranim posjetiteljima otvoriti svoja vrata 22. listopada 2021. i omogućiti slobodan posjet centru i razgledavanje postava, uz stručno vodstvo u vremenu od 10 do 17 sati.

Osim stalnog postava posjetitelji će moći pogledati i novu edukativno-informativnu izložbu pod nazivom Svijet brojki košarkaškog Mozarta. Putem izložbe moći će saznati koliko je ukupno poena zabio u osam sezona u Šibenki i Ciboni, koliko puta je ponio titulu najboljeg strijelca, kakav je imao učinak u NBA-u i mnoge druge Draženove rekorde.

Također, Muzejsko-memorijalni centar Dražen Petrović uključio se u akciju Mjesec hrvatskog turizma, u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice kojom se tijekom listopada, a zaključno sa 7. studenoga, svim građanima Hrvatske omogućuje da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje uz brojne uštede. U sklopu te akcije, muzej je svojim posjetiteljima omogućio besplatno stručno vodstvo uz kupljenu ulaznicu, a 22. listopada 2021. na Draženov 57 rođendan svim zainteresiranim građanima i turistima bit će omogućen besplatan posjet muzeju.

Detaljnije informacije možete saznati OVDJE.

Uživajte i srdačno vas pozdravljamo iz VERN’ Kulture!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.10.2021.