SAFU

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije poziva studente na „Otvorena vrata“

Kako se u Hrvatskoj koriste EU fondovi? Tko nadzire ugovaranje i financiranje programa i projekta? Znate li koja su znanja i vještine potrebne za taj posao? Odgovore na ova pitanja možete saznati u SAFU, koja za studente organizira „Otvorena vrata“.

Kako se u Hrvatskoj koriste EU fondovi? Tko nadzire ugovaranje i financiranje programa i projekta? Znate li koja su znanja i vještine potrebne za taj posao? Odgovore na ova pitanja možete saznati u Središnjoj agenciji za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), koja za studente organizira

„Otvorena vrata“

u srijedu 5. rujna, s početkom u 9:00 sati u Velikoj dvorani SAFU (Ulica grada Vukovara 284, objekt C, 5. kat).

Za studente VERN’a osigurano je 15 ulaznica za Otvorena vrata SAFU-a (jedna po osobi) za koje se možete natjecati metodom „najbržeg prsta“. Natjecanje na osobnim portalima počinje u ponedjeljak, 27. kolovoza u 14:00 sati i traje do ispunjenja kvote.

Na edukacijskom predavanju studenti će saznati osnovne informacije o korištenju EU fondova u Hrvatskoj s naglaskom na Operativni program Konkurentnost i kohezija te projekte koji su u nadležnosti Središnje agencije. Uz kronologiju korištenja EU fondova u Hrvatskoj, predstavnici agencije će govoriti o svojim iskustvima s provedbom ovih projekata te upoznati studente s mogućnostima i konkretnim savjetima za zapošljavanje u sustavu EU fondova.

Detaljnije informacije o SAFU-u možete saznati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.8.2018.