Poduzetničke ideje

Startup Live Zagreb 2019. – prijave za studentske startup projekte

Prijaviti se možete u tri kategorije: (1) s vlastitim startup projektom, (2) kao suradnik na razvoju startup projekta s talentom koji je potreban nekom timu te (3) kao sudionik promatrač.

„Startup Live Zagreb 2019.“

Od 31. svibnja do 2. lipnja u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER) održat će se akceleratorski program „Startup Live Zagreb 2019.“.

Za studente koji razvijaju svoje poduzetničke projekte* ili žele doprinijeti razvoju nekog projekta, ali i sve ostale zainteresirane, ovo je odlična prilika da:

  • dobiju povratnu informaciju o svom projektu od strane iskusnih stručnjaka i mentora, koji će ih voditi kroz razvoj projekta i pronalaziti rješenje za izazove s kojim se susreću
  • razviju umijeće „pitchanja“ – prezentacije startup projekta pred investitorima
  • nauče kako komercijalizirati svoju ideju pomoću jedinstvene metodologije „WhatAVenture Innovation Boxes“
  • razmjene mišljenja s ostalim poduzetnicima i investitorima te steknu nova poznanstva i pronađu nove suradnike
  • predstave svoje projekte investicijskom žiriju i osvoje plasman na jednu od najznačajnijih startup manifestacija Pioneers 2020.

Prijaviti se možete u tri kategorije: (1) s vlastitim startup projektom, (2) kao suradnik na razvoju startup projekta s talentom koji je potreban nekom timu te (3) kao sudionik promatrač.

Važno je naglasiti da se na Startup Live Zagreb mogu prijaviti studenti s projektom u bilo kojoj fazi razvoja – napredna, početna ili samo idejna. Studenti koji se prijave kao sudionici promatrači moći će prisustvovati samo predstavljanju projekata 2. lipnja.

Studenti koji se prijave u prve dvije kategorije dobit će i certifikat o sudjelovanju, kojeg mogu priložiti svom životopisu, a i samo sudjelovanje na ovakvom događaju korisno je za širenje stručnih i poslovnih kompetencija

Detaljnije informacije u događanju i prijavama možete pronaći OVDJE, a svi koji su zainteresirani za prijavu mogu se prijaviti predavačici Ivi Senegović na email adresu iva.senegovic@vern.hr.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 28.5.2019.