Natječaj

Studentski natječaj – Prijavi svoju ideju na „PRpitch“ konferenciju i osvoji 2.000 kuna

Studentske ideje mogu otkriti koje su popularne društvene mreže, kako influenceri privlače „lajkove“, zašto emotikoni u porukama istiskuju pisanu riječ, slušaju li se podcasti, itd.

U okviru ovogodišnje konferencije o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnikePRpitch“, za studente odnosa s javnošću, komunikologije, novinarstva i srodnih studija održat će se i nagradni natječaj „PRomovirajte se i osvojite nagradu“.

Kako sudjelovati? Do četvrtka 26. rujna potrebno je osmisliti i pripremiti prezentaciju o komunikaciji svoje generacije te je poslati na email adresu info@prglas.com. Najbolja ideja/projekt osvojit će nagradu Zagrebačke banke u iznosu od 2.000 kuna.

Kakvu prezentaciju pripremiti? Prezentacija treba sadržavati od pet do 15 stranica te biti temelj za izlaganje na konferenciji PRpitch u četvrtak 3. listopada u 14.40 sati u hotelu The Westin Zagreb.

Izlaganje treba trajati do 8 minuta te može imati jednu ili splet tema. Može, primjerice, otkriti koje su popularne društvene mreže, kako influenceri privlače „lajkove“, zašto emotikoni u porukama istiskuju pisanu riječ, slušaju li se podcasti, itd. Izbor je na vama.

Koji će studenti ući u uži izbor za osvajanje nagrade te izlagati na konferenciji, odlučit će ocjenjivački sud PRpitcha do ponedjeljka 30. rujna na temelju zaprimljenih prezentacija. Studenti mogu izlagati pojedinačno ili u grupi.

Detaljnije informacije o natječaju, ali i samoj konferenciji možete saznati OVDJE.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 23.9.2019.