Prilika za studente i studentske poduzetničke ideje

TeamUp Live 4 – Priključi se startup timu

TeamUp Live je jedinstven online događaj osmišljen kako bi startupe u ranoj fazi povezao sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima. Isto tako, TeamUp pruža priliku svim pojedincima koji se žele okušati u startup poduzetništvu da to i učine.

 

Team Up organizira Lean Startup Hrvatska koji djeluju s ciljem pružanja edukacije i podrške startup, poduzetničkoj i akademskoj zajednici u primjeni alata za učinkoviti razvoj novih proizvoda i usluga i sada organiziraju još jedno TeamUp umrežavanje. Riječ je o online događaju osmišljenom kako bi startupe u ranoj fazi povezao sa svojim prvim suosnivačima, suradnicima i zaposlenicima. Isto tako, TeamUp potiče i pruža priliku pojedincima koji se žele okušati u startup poduzetništvu da to i učine.

Ove godine gost je Stjepan Buljat, suosnivač i CTO tvrtke Cognism koji će s polaznicima podijeliti korisne savjete za razvoj startupa. Događaj bi posebno namijenjen mladim ljudima i studentima u potrazi za poslom ili onima koje se žele okušati u startup svijetu.

Nakon uvodnog predavanja slijedi pitchanje projekata i networking. Četiri startupa će predstaviti otvorene pozicije koje nude, a potom će studenti moći stupiti u kontakt s osnivačima startupa kako bi se povezali. Informacije o događanju možete pratiti u Facebook događanju.

Iza TeamUpa je 12 predstavljenih projekata, gotovo 200 sudionika, više od 15 ponuđenih pozicija, i sada se otvara još jedna TeamUp sezona.

TeamUp Live 4 održat će se 29.9. u 17:00 putem Zoom platforme, a za sudjelovanje je potrebna prijava putem https://bit.ly/3eD7Sny

Odjel za komunikacije
Datum objave: 21.9.2021.