#EducationmeetsBusiness

Konferencija OBRAD

1. OBRAD konferencija okupila je domaće i strane predstavnike visokog obrazovanja i gospodarstva te stručnjake iz zemlje partnera, Izraela, s ciljem uspostave trajne platforme za poticanje konstruktivnog dijaloga i suradnje između obrazovanja i tržišta rada u Hrvatskoj.

Konferencija je održana u organizaciji Veleučilišta VERN’ s organizacijskim suradnicima iz Sveučilišta u Zagrebu i Hrvatske udruge poslodavaca. Kvaliteti dijaloga kroz predavanja, analize, prezentacije dobre prakse, panele, radionice i intervjue doprinijeli su gosti iz Izraela, kao zemlje partnera: prof. dr. sc. Ada Yonath, dobitnica Nobelove nagrade s Weizmann instituta, Moran Nir, izvršna direktorica Zell Entrepreneurship programa, Dafna Schwartz, voditeljica MBA programa poduzetništva i inovacija na Sveučilištu Ben Gurion i Meital Reches s Hebrejskog sveučilišta u Jeruzalemu.

Detaljnije informacije i materijale s ovog događaja možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici www.obrad.hr.

Želite li saznati više informacija o konferenciji OBRAD? Svoj interes možete iskazati putem email adrese iva.biondic@vern.hr (Iva Biondić, prodekanica za strateški razvoj, direktorica programa konferencije OBRAD).

Projekt OBRAD