#EducationmeetsBusiness

University Business Forum

U okviru projekta OBRAD (obrazovanje i rad), u VERN’ovom sveučilišnom centru na otoku Visu – VERN’ Island School održan je prvi hrvatski i regionalni „University Business Forum“, u organizaciji Europske komisije i VERN’a, a u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca, Sveučilištima u Rijeci i Splitu.

Riječ je platformi Europske komisije za poticanje veće zapošljivosti mladih, koju je po prvi put u Hrvatskoj ugostio VERN’, a koja je oko teme „Learning by earning – first steps to (self)employment“ okupila poslovne i akademske stručnjake, predstavnike visokoobrazovnih institucija, poslodavaca, ministarstava i agencija te studente iz Njemačke, Grčke, Francuske, Nizozemske, Belgije, SAD-a, Slovačke, Irske i Hrvatske, koji su predstavili iskustva i izazove svojih zemalja u poticanju zapošljivosti mladih.

Detaljnije informacije i materijale s ovog događaja možete preuzeti na službenoj internetskoj stranici www.ubforum-croatia.eu/.

Želite li saznati više informacija o projektu OBRAD? Svoj interes možete iskazati putem email adrese iva.biondic@vern.hr (Iva Biondić, prodekanica za strateški razvoj, programska direktorica „University Business Foruma).

Projekt OBRAD