#EducationmeetsBusiness

Studentska praksa

Ugrađujući studentsku praksu u redovni nastavni plan, VERN’ov didaktičko-obrazovni pristup utemeljen na “learning by doing” modelu omogućuje studentima stjecanje iskustava u konkretnom poslovnom okruženju još za vrijeme studiranja.

Kako bismo povećali korisnost prakse, za studente s jedne i za praksodavce s druge strane, te dinamizirali odnose između obrazovanja i biznisa koji rezultiraju povećanjem zapošljivosti mladih, u pripremi je projekt „Katalog poslova“, kao prvi korak prema realizaciji studentske prakse projektnog tipa u kojem student na praksi odrađuje konkretan, unaprijed dogovoren i definiran projektni zadatak za svog praksodavca.

Katalog poslova je prepoznatljivi pregled konkretnih poslova koje studenti na temelju svoga obrazovanja mogu odraditi samostalno, ili uz stručno mentorstvo te tako stvoriti dodanu vrijednost svojim praksodavcima. Namijenjen je upravo praksodavcima i osmišljen kako bi pomogao prepoznavanju neposrednih i praktičnih koristi koje praktikanti donose tvrtkama.

Katalog poslova za preddiplomske studije: Ekonomija poduzetništva, Turizam i Odnosi s javnošću i studij medija možete pogledati na linku: Katalog poslova.
Za ostale studije izrada Kataloga poslova je u završnoj fazi te će po finalizaciji biti dostupan svim zainteresiranim tvrtkama.

EducationmeetsBusiness