Erasmus+

Erasmus+ charter

Erasmus+ charter

Sveučilištu VERN’ uručena je Erasmus povelja za visoko obrazovanje u okviru Erasmus+ programa, koji je usmjeren jačanju znanja i vještina te zapošljivosti europskih građana, kao i unaprjeđenju obrazovanja, osposobljavanja te rada u području mladih i sporta. 

Kroz ovaj će se program i u sljedećem sedmogodišnjem razdoblju (2014. – 2020.) i dalje financirati mogućnosti za studiranje, rad ili stjecanje iskustva u inozemstvu, provedbu nastavnih i nenastavnih aktivnosti na inozemnim sveučilištima, prihvaćanje vještina izvan formalnog obrazovnog sustava te osnivanje tzv. strateških partnerstava između institucija i poslovnog sektora s ciljem jačanja kvalitete i inovacija u obrazovanju.

Erasmus+ povelja za visoko obrazovanje 2014-2020

Erasmus+ povelja za visoko obrazovanje 2021-2027

Erasmus charter

Sveučilištu VERN’ dodijeljena je Erasmus proširena sveučilišna povelja, temeljem odluke Izvršne agencije za obrazovanje, audiovizualu politiku i kulturu Europske unije (Bruxelles).

Erasmus proširenom sveučilišnom poveljom, nastavnom i nenastavnom osoblju te studentima, omogućava se sufinanciranje studijskih boravaka, kao i stručna praksa u inozemstvu. Mobilnost će se početi primjenjivati u akademskoj godini 2011./12.

Erasmus proširena sveučilišna povelja

ERASMUS+ statement

ERASMUS+ Policy statement 2021 – 2027

ERASMUS+ Policy statement 2014 – 2020

Erasmus+