Nova akademska godina

Brucoši i studenti, dobro došli u akademsku godinu 2020./2021.!

Nastava na studijima održava se prema rasporedima predavanja koji su objavljeni na studentskim portalima i uz primjenu protuepidemijskih mjera.

Početak akademske godine na VERN’u

Poštovane kolegice i kolege studenti,

dobro došli u novu akademsku godinu koja je na VERN’u započela kontaktnim predavanjima u dvoranama.

Posebno nam je zadovoljstvo pozdraviti prvu generaciju brucoša na sveučilišnim preddiplomskih studijima Cyber komunikacije i Transmedijska dramaturgija, ali i novu generaciju brucoša na stručnim preddiplomskim studijima Ekonomija poduzetništva, Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje, Novinarstvo, Odnosi s javnošću i studiju medija, Poslovna informatika, Tehnički menadžment i Turizam.

Pozivamo studente viših godina da svojim mlađim kolegama olakšaju „početne korake“, požele im dobrodošlicu i pomognu im u svladavanju administrativnih obaveza.

Dobrodošlicu želimo i novoj generaciji studenata specijalističkih diplomskih studija na kojima nastava također počinje danas: IT menadžment, Filmska i televizijska režija i produkcija, Menadžment održivog razvoja turizma, Poduzetnički menadžment, Računovodstvo i financije, Upravljanje ljudskim potencijalima i Upravljanje poslovnim komunikacijama.

Nastava na studijima održava se prema rasporedima predavanja, koji su objavljeni na osobnim studentskim portalima, uz primjenu protuepidemijskih mjera.

Cjelovitu galeriju fotografija pogledajte na VERN’ovoj Facebook stranici i Instagram profilu

Za sva vaša pitanja u vezi studija, školarina, studentskog statusa, itd. na raspolaganju vam stoji naš Odjel za komunikacije (I. kat, Importanne Galleria) – kolegice Ana Belić (01.4881.832, ana.belic@vern.hr) i Lea Švec Dumbović (01.4881.833, lea.svec.dumbovic@vern.hr).

Želimo vam uspješno studiranje!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 5.10.2020.