Nova akademska godina

Brucoši i studenti, dobro došli u akademsku godinu 2021./2022.!

Nastava na studijima održava se prema rasporedima predavanja koji su objavljeni na studentskim portalima.

Poštovane kolegice i kolege studenti,

dobro došli u novu akademsku godinu koja je na Sveučilištu VERN’ započela kontaktnim predavanjima u dvoranama, sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva znanosti i obrazovanja. 

Posebno nam je zadovoljstvo pozdraviti novu generaciju brucoša na VERN’ovim preddiplomskih studijima Cyber komunikacije, Ekonomija poduzetništva, Filmsko, televizijsko i multimedijsko oblikovanje, Internet stvari, Novinarstvo, Odnosi s javnošću i studiju medija, Poslovna informatika, Tehnički menadžment, Transmedijska dramaturgija i Turizam. Pozivamo studente viših godina da svojim mlađim kolegama olakšaju prve studentske dane, požele im dobrodošlicu i pomognu im u svladavanju administrativnih obaveza.

Dobrodošlicu također želimo i novoj generaciji studenata specijalističkih diplomskih studija na kojima nastava također počinje danas: IT menadžment, Filmska i televizijska režija i produkcija, Menadžment održivog razvoja turizma, Poduzetnički menadžment, Računovodstvo i financije, Upravljanje ljudskim potencijalima i Upravljanje poslovnim komunikacijama.

Nastava na studijima održava se prema rasporedima predavanja, koji su objavljeni na osobnim studentskim portalima

 
Odjel za komunikacije
Petar Vučetić
Datum objave: 4.10.2021.