Studentska edukacija

Deseta generacija Styria:SCOOL Akademije kreće i prijave su u tijeku

Ovo je prilika za sve mlade, motivirane, proaktivne osobe koje žele steći praktična znanja kroz zanimljive radionice, timski rad na projektima i praksu unutar odjela vodeće medijske kuće u Hrvatskoj.

 

10.12.2020.., Zagreb – Zavrsnica Styria SCOOL projekta Photo: Josip Regovic/PIXSELL

 

Ako se prepoznajete u ovom opisu, prijavite se na  Styria:SCOOL Akademija!

Sve što je za prijavu potrebno je malo vremena i kreativnosti u obliku upitnika s poveznice. On sadrži tri sekcije koje je potrebno ispuniti kako bi prijava bila potpuna:

  • kratki kviz o Styria:SCOOL Akademiji, Styriji i njenim brendovima
  • svoj sažeti životopis
  • kreativni uradak na temu „Baš sam COOL, uzmi me za SCOOL“

Detalje i smjernice za prijavu i izradu kreativnog uratka nalaze se unutar upitnika koji je prvi i ujedno najvažniji korak selekcijskog postupka. Na temelju odgovora u upitniku i dokumenata koji se trebaju priložiti, odlučuje se o užem krugu kandidata koji će biti pozvani na grupni selekcijski postupak.

Prijave su otvorene do 26. rujna do kraja dana.

Akademija se sastoji od predavanja i radionica koje se održavaju online, vikendima od 15. listopada do 14. studenog, a job shadowing program radnim danima prema dogovoru. Sudjelovanje na predavanjima i radionicama je obvezno, moguće je izostati samo jednom, a nakon završetka predavanja očekuje te timski rad na projektnom zadatku.

Sudjelovanje na Akademiji je potpuno besplatno, jedino što će se morati uložiti je vrijeme!

 

 

 

Odjel za komunikacije
Datum objave: 17.9.2021.