Akademska godina 2020./2021.

Obavijest o početku nastave i rasporedima predavanja

Nastava na VERN’u

Brucoši i studenti VERN’a,

dobrodošli u novu akademsku godinu, 2020./2021., koja započinje u ponedjeljak 5. listopada 2020.

Nastava će se odvijati prema rasporedima predavanja koji se objavljuju na vašim studentskim portalima (Eduneta – Studomatic), od petka 2. listopada.

Preporučamo vam da u nedjelju više puta provjerite rasporede na vašim studentskim portalima, kako bi neposredno pred početak nastave bili upoznati sa završnom verzijom rasporeda. Molimo studente koji se iz nekog razloga ne nađu na rasporedima ili u rasporedu imaju preklapanje da u ponedjeljak 5. listopada od 10:00 sati mailom kontaktiraju Odjel IT potpore na itpotpora@vern.hr

Nastava za redovne studente svih preddiplomskih studija u zimskom semestru, u većoj će se mjeri izvoditi u predavaonicama, a samo manji dio online. Detaljnije informacije provjerite pod linkom „Kalendar“ na stranici vašega studija.

Nastava za izvanredne studente preddiplomskih studija i za sve studente diplomskih studija u zimskom semestru, u manjoj će se mjeri izvoditi u predavaonicama, a veći dio online. Detaljnije informacije provjerite pod linkom „Kalendar“ na stranici vašega studija. Dinamika izvođenja nastave na ovim studijima je prilagođena, pa se nastava neće održavati svaki drugi, već svaki tjedan sa smanjenim tjednim opterećenjima.

Na vašim studentskim portalima je objavljena obavijest „Upute studentima za održavanje nastave u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera“. Molimo vas da pročitate objavljene upute i pozivamo vas na odgovorno ponašanje, kako bi vam boravak u našim akademskim prostorima bio što ugodniji..

Želimo vam uspješan početak i nastavak studiranja!

Odjel za komunikacije
Datum objave: 1.10.2020.