Online nastava

Obavijest o prelasku na online nastavu od 7. 12. 2020.

Od 7. prosinca nastava će se održavati isključivo online, dok se ispitni rokovi i dalje održavaju kontaktno, osim za studente koji su iz objektivnih razloga spriječeni prisustvovati ispitima/kolokvijima.

Poštovane studentice i studenti,

uvažavajući aktualnu epidemiološku situaciju Hrvatski zavod za javno zdravstvo i Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske donijeli su dopunu ranijih preporuka za održavanje nastave na visokim učilištima u kojoj traže da se nastava do daljnjeg provodi online. Tijekom sljedećeg tjedna ćemo vas detaljno obavijestiti o online modelu izvođenja nastave na VERN’u, s početkom nastavnih aktivnosti od ponedjeljka 7. prosinca 2020.

Obavještavamo vas da se ta preporuka ne odnosi na provođenje ispitnih rokova i kolokvija u zimskom ispitnom roku i izvanrednom jesenskom predroku, koji su započeli 23. studenoga, te će se oni odvijati kako je i planirano akademskim kalendarom za akademsku godinu 2020./2021.

Ispitni rokovi u tjednu od 30. studenoga će se i dalje održavati u akademskom prostoru VERN’a (kontaktno), osim za studente koji su iz objektivnih razloga spriječeni prisustvovati ispitima/kolokvijima u akademskom prostoru (potvrđen COVID-19, izrečena mjera samoizolacije, pripadnost visokorizičnim skupinama i sl.), te su za to, nakon upućene zamolbe, dobili odobrenje VERN’a.

Želimo vam dobro zdravlje i uspješan izlazak na preostale rokove.

Srdačan pozdrav.

Odjel za komunikacije
Datum objave: 27.11.2020.