Stipendijski natječaj

Obavijest studentima za dodjelu STEM stipendija Ministarstva znanosti i obrazovanja RH

Redovita provjera osobnih podataka provodi se u svrhu dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti.

STEM područje

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske pozvalo je sve studente i studentice koji studiraju u STEM područjima znanosti da provjere ispravnost svojih podataka za dodjelu državnih STEM stipendija za akademsku godinu 2020./2021.

Poziv se odnosi na VERN’ove studente studija Poslovna informatika i Tehnički menadžment, koji ispravnost svojih podataka (broj ECTS bodova, prosjek ocjena i rezultat državne mature) mogu provjeriti na stranici https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studenti se u aplikaciju prijavljuju vlastitim AAI@EduHr elektroničkim identitetom, a svim će studentima ujedno biti dodijeljena jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će nakon objave rang-lista moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi.

Ministarstvo je obavijest o provjeri osobnih podataka uputilo svim redovitim studentima i studenticama studijskih programa u STEM područjima znanosti, na email adrese koje su evidentirane u AAI@EduHr sustavu.

Provjera podataka traje od ponedjeljka 2. studenoga do subote 7. studenoga do 8:00 sati.

Za detaljne informacije, pozivamo studente Poslovne informatike i Tehničkog menadžmenta da redovito prate internetsku stranicu Ministarstva znanosti i obrazovanja, internetsku stranicu projekta http://stem.mzo.hr/ ili službenu Facebook stranicu Državne STEM stipendije.

 

Odjel za komunikacije
Datum objave: 2.11.2020.